Huur / Verhuur

Een woning huren
Bent u op zoek naar een huurwoning? Voor langere tijd of voor een kortere (overbrugging) periode? Daarvoor kunt u nu ook prima terecht bij JonkmanRijnstreek Makelaars. Wij hebben een groeiend aanbod van huurwoningen. Staat uw woning niet tussen dit aanbod, dan gaan wij desgewenst via ons netwerk voor u naar een huurwoning op zoek.

Voor de huurder is onze dienstverlening kosteloos. Er wordt dus géén bemiddeling fee aan u gevraagd. Erg prettig en in onze ogen reëler dan wat gebruikelijk is bij de meeste verhuurmakelaars.

Uw woning verhuren
Wilt u uw woning verhuren, al dan niet tijdelijk? Ook voor deze dienstverlening kunt u prima bij ons terecht. Uw woning wordt geplaatst op Funda, dé website van NVM en een van de grootste en meest bezochte websites op gebied van (huur)woningen. Omdat wij aan de huurder géén bemiddeling fee vragen, zal uw woning naar verwachting meer aandacht krijgen. Uiteraard krijgt u van ons de begeleiding die u van een gedegen NVM makelaar kunt verwachten.

Mocht u één of meerdere woningen beschikbaar hebben voor verhuur, neemt u dan gerust  contact op om een afspraak te maken voor een vrijblijvend gesprek. Wij zullen u alle informatie verschaffen omtrent de verhuur van uw onroerend goed, ook over zaken als onze bemiddelingsvoorwaarden, verhuur onder de leegstandswet, fiscaliteit en wetgeving omtrent (ver)huur.

Voor informatie over onze dienstverlening op gebied van huur en verhuur kunt u contact opnemen met onze verhuurspecialist: huren@jrmakelaars.nl/ of telefoon 06 46 14 98 81.

Bekijk ons huuraanbod