Hoog Doorwerth

utrechtseweg 80-717_01Appartementencomplex “Hoog Doorwerth” U bent 50 + en wilt heerlijk wonen met zekerheid en veiligheid in Heelsum, dan is Hoog Doorwerth een prima mogelijkheid. Appartementen met de mogelijkheid van service. Hier kunt u zorgeloos wonen gecombineerd met individuele vrijheid en de mogelijkheid tot gezelligheid.

Vlakbij het centrum van Heelsum staat het prachtig liggende appartementencomplex ”Hoog Doorwerth”. Er zijn winkels op loopafstand en de bushalte bevindt zich direct voor de deur. Heelsum is  één van de “zes dorpen in het groen” , welke samen de gemeente Renkum vormen. Appartementencomplex “Hoog Doorwerth” biedt twee en driekamerappartementen voor 50 +, die prettig willen samenleven. “Hoog Doorwerth” biedt u een individuele woongelegenheid waar u woont op basis van zelfstandigheid en waar u een beroep kunt doen op de dienstverlening, die gemeenschappelijk is en naar keuze ter beschikking staat. Tegen betaling kan extra service geboden worden, zoals de bezorging van een warme of koude maaltijd. Iedere 2e eutrechtseweg 80-717_02n 4e donderdag kunt u tegen betaling deelnemen aan de Open Eettafel. Deze is ook toegankelijk voor mensen van buitenaf. Daarnaast kunt u geheel vrijblijvend deelnemen aan diverse activiteiten, georganiseerd door de bewoners commissie.
Bewoners kunnen zich abonneren op personenalarmering, waarmee 24 uur per dag hulp op te roepen is en hebben de mogelijkheid om via thuiszorginstanties in de gemeente Renkum  hulp in te kopen, voor zowel huishoudelijke als persoonlijke verzorging.Het complex is gebouwd in 1974 en telt 96 appartementen waarvan een aantal met garage. Er zijn 31 tweekamerappartementen van 72 m2, 64 driekamerappartementen van 80 m2 en één vierkamerappartement van 140 m2. In de onderbouw is er voor elk appartement een afzonderlijke berging. Rondom het gebouw zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig. Tevens is er is een recreatiezaal OLYMPUS DIGITAL CAMERAvoor gemeenschappelijk gebruik. Deze zaal wordt o.a.  gebruikt voor gezamenlijke maaltijden, buffetten, dia-avonden, lezingen, ledenvergaderingen, modeshows en kaart- zang- en spelletjesmiddagen. Ook beschikt “Hoog Doorwerth” over een biljartruimte, kelders met oplaadmogelijkheid voor elektrische fietsen  en scootmobielen, een fitnessruimte, een kapsalon, een bibliotheek en logeerkamers. Huurprijzen (afhankelijk van afwerking, grootte en ligging) vanaf €400,- exclusief servicekosten en voorschot stookkosten. Koopprijzen vanaf € 55.000,-, afhankelijk van grootte, ligging en uitvoering. De servicekosten (voor eigenaars én huurders) bedragen €215,- per maand per appartement. De bijdrage voor eigenaars in de voorzienig groot onderhoud bedraagt €130,- per maand per appartement. Daarnaast betaalt u €105,- voorschot stookkosten per maand per appartement. Elektriciteit, internet, telefoon en kabelaansluiting zijn voor eigen rekening Interesse? Bel of mail voor meer informatie of een rondleiding naar JonkmanRijnstreek makelaars 0317-351100 of info@jrmakelaars.nl of natuurlijk persoonlijk.