Diensten

Huis verkopen
Elk huis is verschillend en verdient een eigen aanpak. Een goede presentatie van de woning is hierbij van groot belang. Professionele fotografie, 360 graden foto’s, (digitale) verkoopbrochures en pakkende presentatieteksten op Funda zijn essentieel.Alleen op deze manier maakt u de grootste kans uw huis snel en voor de beste prijs te verkopen. Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen? Maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend verkoopadvies.

Huis kopen
U heeft een leuk huis gezien? Schakel ons in als aankopend makelaar. Hierdoor weet u zeker dat uw belangen als koper worden behartigd en niet die van de verkoper. Professionele en deskundige begeleiding van A tot Z. Informeer naar onze scherpe tarieven (no cure no pay).

NWWI Taxatie
Voor het verkrijgen van een hypotheek is in de meeste gevallen een officieel en onafhankelijk taxatierapport benodigd. De bank wil graag weten of de waarde van uw (nieuwe) woning overeenkomt met de hoogte van de hypotheek. Daarnaast zal bijvoorbeeld bij de afwikkeling van een nalatenschap, een bedrijfsbeeindiging of een bezwaar tegen de WOZ-waarde een officieel taxatierapport worden gevraagd. Al onze taxatierapporten worden opgemaakt conform het model Financiering Woonruimte of Bedrijfsruimte vastgesteld door de NVM. Tevens eisen de meeste geldverstrekkers tegenwoordig een zogenaamd ‘gevalideerd’ taxatierapport. Al onze rapporten worden gevalideerd via het NWWI of Taxateursunie.

WOZ-bezwaar
Aan het begin van het jaar ontvangt u van de gemeente uw WOZ-beschikking. De hierop vermelde WOZ-waarde van uw woning of bedrijfspand is het uitgangspunt voor de berekening van de onroerend zaakbelasting en de waterschapslasten. Daarnaast wordt de WOZ-waarde ook gebruikt als basis voor o.a. de erfbelasting en vennootschapsbelasting.Het is dus van groot belang dat de WOZ-waarde juist is vastgesteld. Een te hoge WOZ-waarde kan nu of op termijn negatieve financiele gevolgen hebben die u niet wenst. Uw WOZ-waarde ook te hoog? Wij verzorgen via WOZ Concultants de gehele bezwaarschriftprocedure voor u. Kijk voor de quickscan op wozconsultants.nl

Hypotheken
Hypotheek is een financiering met als onderpand de onroerende zaak (woning, appartement, grond, etc.). Om een hypotheek te verkrijgen dient men aan bepaalde voorwaarden te voldoen zoals inkomen, schulden, wel of geen partner, toekomstverwachting, pensioen, reeds in bezit van een woning, etc. Wij werken samen met de grootste service-provider in Nederland, WELKE. Het hypotheekadviesprogramma voldoet aan alle eisen van de AFM dus daar kan het niet aan liggen. Het gaat om de kwaliteit en kunde van de hypotheekadviseur en wij kunnen zeggen, daarmee ervaring te hebben vanaf 1976. Meer informatie op aaslicher.nl